Of niet ?
Het is bijna gedaan met de GRASKAAS.
De koeien genieten nog van de laatste prachtige herfstdagen maar dat liedje zal niet blijven duren, en getrouw aan onze visie zullen wij ook donderdag stoppen met het maken van Graskaas, want Graskaas maken wij alleen in de periode dat de koeien buiten lopen en gras eten.
Jammer maar helaas dus.
Stoppen wij dan met kaas maken?
Helemaal niet. In de volgende periode zullen wij onze kazen dan weer "gewoon" Boerenkaas noemen.
Is deze kaas slec...hter dan? Neen hoor, wij vervangen het buitengras door geconserveerd zomergras en hakselmaïs, aangevuld met granen en lijnzaad.
Zo heeft elke seizoen zijn specialiteiten, en dat kan je ook merken aan onze kazen: in de zomer wat geler, in de winter wat bleker. De smaak blijft altijd goed, en wij hoeven geen kleurstoffen of smaakstoffen om dat te maskeren.
Op uw gezondheid ?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten