Kook-Eten samen met Baliehof
In de komende editie van zaterdag-zondag-maandag treden niet minder dan 32 topchefs aan met een exclusief gerechtje.
Van die 32 kozen 3 chefs voor hun ingrediënten een kwaliteitsproduct van Baliehof, dat is erg leuk.
Ontdek deze en andere aan het stationsgebouw in Brugge. En het weer beloofd stralend te worden !
Tête Pressée Pieter Lonneville, Koningin Astridlaan 100 te Brugge met: Hartige eclair, gekonfijt Holsteinrund, gekonfijte tomaat, boontjes, brokkelkaas, crumble van zuurdesem, zilveruitjes in ’t zuur
...
In de komende editie van zaterdag-zondag-maandag treden niet minder dan 32 topchefs aan met een exclusief gerechtje.
Van die 32 kozen 3 chefs voor hun ingrediënten een kwaliteitsproduct van Baliehof, dat is erg leuk.
Ontdek deze en andere aan het stationsgebouw in Brugge. En het weer beloofd stralend te worden !
Laissez-Faire, Scheepsdalelaan 12 te Brugge met :
Luxe dessertontbijt: Brugs beschuit,
yoghurt Baliehof, rood fruit, hazelnoot, roomijs van cornflakes
Luxe dessertontbijt: Brugs beschuit,
yoghurt Baliehof, rood fruit, hazelnoot, roomijs van cornflakes
Ducheyne Atelier-traiteur, Scheepsdalelaan 69 Brugge met:
Croque van brasvarken en oude Baliehof-kaas met vinaigrette van truffel en eekhorentjesbrood
Croque van brasvarken en oude Baliehof-kaas met vinaigrette van truffel en eekhorentjesbrood
...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten