woensdag 16 maart 2011

Onze hoeveproducten gaan internationaal.

Deze week kwam een koerier bij ons langs voor een bijzondere bestelling: kok Lut De Clerq zal donderdag in theaterzaal de Brakke Grond in Amsterdam een typische Belgische menu klaarmaken tijdens een debatavond over Belgiƫ. In deze menu wordt onze Hoeveboter en onze Hoevekarnemelk verwerkt, hier ziet u de samenstelling van wat de gasten voorgeschoteld krijgen:

Kok van de sterren, Lut De Clerq, zorgt die avond voor een 7-gangen proeverij van de lekkerste Belgische streekproducten, kazen en bieren.


Voorlopig menu 

Aperitiefhapje

Carpaccio van rammenas met walnoot en Beerselse mandjeskaas, walnootolie en pompelmoes zest. (of hazelnoot)

Soep van Brabants grondwitloof met emulsie van gerookte sprot en sla

Trio van bloedworst met rabarberchutney

Karnemelkpuree met grijze garnalen en waterkers uit Huldenberg

Michel Van Tricht : Waalse kaasselectie

Bij de koffie: cuberdons, sneeuwballen, Aalsterse Vlaai en Mattentaart 

Meer info: http://www.brakkegrond.nl/programma/209/Debat_proeverij/Diner_Pensant/
donderdag  17 mrt 2011 - 18u30
Vlaams Cultuurhuis de Brakke GrondNes 45
NL-1012KD Amsterdam
T +31 (0)20 622 90 14 (kantoor)
T +31 (0)20 626 68 66 (kassa)
F +31 (0)20 625 32 79

Geen opmerkingen:

Een reactie posten