Kok van de sterren, Lut De Clerq, zorgt die avond voor een 7-gangen proeverij van de lekkerste Belgische streekproducten, kazen en bieren.
Voorlopig menu
Aperitiefhapje
♦
Carpaccio van rammenas met walnoot en Beerselse mandjeskaas, walnootolie en pompelmoes zest. (of hazelnoot)
♦
Carpaccio van rammenas met walnoot en Beerselse mandjeskaas, walnootolie en pompelmoes zest. (of hazelnoot)
♦
Soep van Brabants grondwitloof met emulsie van gerookte sprot en sla
♦
Trio van bloedworst met rabarberchutney
♦
Karnemelkpuree met grijze garnalen en waterkers uit Huldenberg
♦
Michel Van Tricht : Waalse kaasselectie
♦
Bij de koffie: cuberdons, sneeuwballen, Aalsterse Vlaai en Mattentaart
Soep van Brabants grondwitloof met emulsie van gerookte sprot en sla
♦
Trio van bloedworst met rabarberchutney
♦
Karnemelkpuree met grijze garnalen en waterkers uit Huldenberg
♦
Michel Van Tricht : Waalse kaasselectie
♦
Bij de koffie: cuberdons, sneeuwballen, Aalsterse Vlaai en Mattentaart
Meer info: http://www.brakkegrond.nl/programma/209/Debat_proeverij/Diner_Pensant/
donderdag 17 mrt 2011 - 18u30
Vlaams Cultuurhuis de Brakke GrondNes 45
NL-1012KD Amsterdam
T +31 (0)20 622 90 14 (kantoor)
T +31 (0)20 626 68 66 (kassa)
F +31 (0)20 625 32 79
Geen opmerkingen:
Een reactie posten